20.12.2022 · Alert

Q.G.M zoekt ter verdere versterking en ondersteuning van haar praktijk een Risk & Compliance / Wwft Officer (pt)

Als Risk & Compliance / Wwft Officer draag je eraan bij dat Q.G.M met de juiste cliënten zaken doet, op de juiste wijze. In eerste instantie zal je focus liggen op werkzaamheden in het kader van het KYC (know your client) proces en het analyseren van het risicoprofiel van een cliënt of een zaak. Je ondersteunt en adviseert onze juristen bij het doen van cliëntonderzoek, het bepalen van het risicoprofiel, en fungeert als vraagbaak en sparringpartner bij KYC en risico gerelateerde vragen en dilemma’s. Daarnaast ben je op de hoogte van ontwikkelingen en zorg je ervoor dat deze kennis intern gedeeld wordt

Q.G.M is een modern, boutique notariskantoor met een eigen, persoonlijke aanpak, naast het Museumplein. We streven ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren aan onze cliënten. Een gedegen en optimaal werkende Risk & Compliance sectie vinden wij een essentieel onderdeel van onze premium benadering. Onze zaken zijn vaak multidisciplinair met een internationaal karakter. Q.G.M heeft de charme van een klein kantoor en de complexe en uitdagende zaken die meestal worden behandeld door grote (Zuidas)kantoren. Als jij bij ons komt werken, maak je deel uit van een ambitieus team van professionals en heb je voldoende ruimte om je te blijven ontwikkelen en mee te groeien met Q.G.M.

Heb jij interesse in deze functie? We komen graag met je in contact!

Stuur in dat geval graag je C.V. en motivatie naar Bianca.Geuze@qgmlaw.com. Mocht je eerst eens informeel kennis willen maken, dat kan natuurlijk ook. We plannen graag een moment voor een kop koffie.

Insights


20.06.2023 · Short read

Het familiestatuut

Read More

11.08.2022 · Short read

Bouwen op water

Read More

27.05.2022 · Short read

De notarisbrief

Read More

Contact

Quist Geuze Meijeren
Concertgebouwplein 29
1071 LM Amsterdam
The Netherlands

+31 20 765 2400


Google Maps