19.04.2022 · Alert

Who wants to join our great team?

Q.G.M zoekt ter versterking van haar corporate praktijk een kandidaat-notaris met minimaal drie jaar ervaring.

Heb jij interesse om in een modern, boutique notariskantoor te werken, naast het Museumplein? We komen graag met je in contact!

Als kandidaat-notaris ontwikkel jij je bij Q.G.M verder als specialist op het gebied van het ondernemingsrecht. Je werkt in een informele setting, waarbij ‘hoogwaardig’ en ‘betrokken’ twee van onze kernwaarden zijn. Je adviseert ondernemingen in buiten- en binnenland inzake corporate governance, herstructureringen, overnames, splitsingen en fusies. Je onderhoudt daarbij rechtstreeks contact met cliënten. Regelmatig wordt hierbij nauw samengewerkt met onze real estate & energy praktijk.

Q.G.M is een kantoor met een eigen, persoonlijke aanpak. We streven ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren aan onze cliënten. Onze zaken zijn vaak multidisciplinair met een internationaal karakter. Q.G.M heeft de charme van een klein kantoor en de complexe en uitdagende zaken die meestal worden behandeld door grote (Zuidas)kantoren. Als jij bij ons komt werken, maak je deel uit van een ambitieus team van professionals en heb je voldoende ruimte om je te blijven ontwikkelen en mee te groeien met Q.G.M.

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je C.V. en motivatie naar Bianca.Geuze@qgmlaw.com. Mocht je eerst eens informeel kennis willen maken, dan kan dat natuurlijk ook. We plannen graag een moment voor een kop koffie.

Insights


20.06.2023 · Short read

Het familiestatuut

Read More

11.08.2022 · Short read

Bouwen op water

Read More

27.05.2022 · Short read

De notarisbrief

Read More

Contact

Quist Geuze Meijeren
Concertgebouwplein 29
1071 LM Amsterdam
The Netherlands

+31 20 765 2400


Google Maps